Fascinatie over Antifouling

Voor twijfel schakelt u iedere keer eerst ons professional in. Een verschillende soorten immers mogen niet door ofwel aan elkander heen verwerkt geraken.

Bekijk een instructies op het blik of dit voorgeschreven kan zijn om enkele lagen antifouling aan te brengen!

We werken tezamen met betere kwaliteit scheepsvakmensen door enorm Holland. Al deze mensen hebben ruime expertise betreffende allerlei type schepen en onderwaterverven.

U leest stapsgewijs wat u moet verrichten en die materialen u dan ook benodigd bezit. Wegens korte boten kan zijn het veelal immers te verrichten.

Zodra je meestal in zoet water vaart, kun je je boot prima beschermen met milieuvriendelijke alternatieven – zoals kopervrije coatings. Vanwege aluminium, loodzwaar en gietijzeren boten kan u dan ook sowieso louter kopervrije variaties benutten, gezien anders dit aluminium zal roesten! 

Hoger brandstofverbruik. Teneinde de gewenste snelheid te halen is genoeg vermogen benodigd aangaande een motorfiets. Dit zorgt voor een beter brandstofverbruik, wat op mag lopen tot 30%.

Met onderstaande grafiek schema kun je peilen welke antifoulings dit meeste website geschikt bestaan vanwege een situatie.

Gaarne leveren we u vrijblijvend in contact betreffende ons meemaken expert. Zoekt u een coating, verf, product ofwel dienst? Verder vervolgens bent u bij het juiste juiste adres.

Indien u dan ook antifouling wilt kopen dien u dan ook er rekening mee behouden dat daar twee meerdere soorten antifouling bestaan. 

Antifouling beschermt uw schip anti een aangroei aangaande bijvoorbeeld wieren, algen en schelpdieren. Buiten deze aangroei kan zijn de boot sneller, wendbaarder en zuiniger betreffende brandstof.

Deze coatingverf laat antifouling stoffen (biociden) los op het moment het een verf in aanraking komt met water. Het zorgt ervoor dat de aangroei ook niet mag hechten.

Als een antifoulinglaag nog intact is kan deze veelal gelijk overgeschilderd worden. Weet jouw ook niet absoluut welke antifouling daar op zit? Vervolgens raden wij aan Primocon met te bezorgen ingeval hechtlaag over de onbekende antifouling.

In gebieden betreffende sterke aangroei kan zijn tenminste één gehele laag benodigd. Antifouling is een speciale verf die op het onderwaterschip wordt gebruikt anti een aangroei met fouling. Fouling kan zijn een ongewenste aangroei over mosselen en algen onder de waterspiegel op de scheepsromp. Omdat het wenselijk is om dit te verhelpen kan zijn dit met te adviseren verder de schip betreffende antifouling te bewerken.

U bezit behoefte met een andere laag antifouling op de boot. Voor het verminderen van oude en aanbrengen met andere antifouling vind u via OfferteHaven voordeligste vakmensen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over Antifouling”

Leave a Reply

Gravatar